Lola Robles

Al llarg del meu recorregut professional i personal durant 17 anys, m’he seguit formant en els diferents mètodes de treball corporal com el pilates, ioga, hipopressius i entrenament funcional. Especialitzant-me en treball respiratori, disfuncions del sol pèlvic i reprogramació de la faixa abdominal.
Entrenaments individualitzats, acompanyant a persones amb ganes de conèixer el seu cos, recuperar el seu bon estat físic-mental i aconseguir un canvi a nivell positiu.
Des de la maternitat, el meu enfocament de treball ha obert una altra mirada: condueixo a les futures mares a sentir-se més còmodes amb els canvis físics que es van produint al llarg del període de gestació. També en el període de postpart la nostra tasca és molt important per tornar a programar el nostre cos físic i mental i, així, gaudir d’un postpart més fàcil i connectat.
L’objectiu de totes les meves sessions és que la persona aprengui a conèixer-se, resolent així cada necessitat i finalitat que aquesta necessiti per a la seva evolució, canvi o recuperació.
La meva experiència professional en diferents àmbits i col·lectius m’ha ajudat a descobrir la gran passió per la meva feina. Ajudar i guiar les persones cap al coneixement del seu propi cos és un gran regal pel meu ser.